Feedback
I.D.: 33756610

Вршење на градежни работи за Подобрување на постојната патна инфраструктура во руралните средини во Југоисточниот плански регион заради подобар пристап до земјоделските површини односно уредени полски патишта, тампонирани, проширени, без ударни дупки и со

Vrsta ugovora
Radovi
Datum objave
11.02.19
Vrsta objave:
Tender (sve procedure)
 
 
Mjesto isporuke:
 • Preuzmi
 • Print
 • Bilješke
  Morate biti prijavljeni kako biste mogli spremiti bilješke.
 • Proslijedi
  Neispravan e-mail E-mail je uspješno poslan
 • Prijevod
Opis:
Вршење на градежни работи за Подобрување на постојната патна инфраструктура во руралните средини во Југоисточниот плански регион заради подобар пристап до земјоделските површини односно уредени полски патишта, тампонирани, проширени, без ударни дупки и со исчистена вегетација со цел земјоделците да имаат полесен и побрз пристап до нивните земјоделски површини.
Registrirajte se sada za 7-dnevni besplatni test i omogućite si pristup ovom i mnogim drugim tenderima iz Vaše branše!

Zašto tenderi.hr?

 • Individualizirane pretrage

 • Najopširnija baza tendera u Hrvatskoj

 • Osobni agent za korisničku podršku -
  čak i za vrijeme besplatnog testiranja!

 • Dnevna dostava novih tendera

Moja registracija

Pogledajte slične tendere

Naslov Rok
Набавка на услуга 18.04.19
Реконструкција и санација на ударни дупки и јавни површини изработени од асфалт 18.04.19
Докомплетирање на градежни работи за изградба на автопат А4, делница Миладиновци – Свети Николе - Штип. 20.05.19
Изведба на крпење (асфалтирање) на ударни дупки и ровови по улици во градот Струмица и локалните патишта до населените места во општна Струмица. 20.02.20
Тековно одржување на улици и локални патишта на територија на Општина Крива Паланка (санација,тампонирање и асфалтирање ,крпење на ударни дупки ,чистење на одрони и свлечишта,заштита на косини ,изведба и чистење на пропусти и канали и др.) 18.04.19
Воспоставување на систем за четиридимензионално следење на загадувањето на амбиенталниот воздух во Скопската Котлина 19.04.19
Градежно санациски работи на мост бр.1 р. Лакавица на Р1103. 10.05.19
Отстапување на работници за вршење привремени работи преку агенција за привремено вработување 07.04.20
Изведување на градежни работи (демонтажа на постоечка внатрешна столарија, изработка, транспорт и монтажа на ПВЦ столарија) во простории во КПУ Затвор Битола 28.10.20
набавка на градежни работи за асфалтирање на паркинг Благој Крстиќ (позади Тинекс), ул.„Тошо Велков Пепето и ул.„Гоце Делчев“-крак 18.04.19