Feedback
I.D.: 33756615

Изведување на градежни работи за адаптација на простор за Станбена единица за организирано живеење со поддршка за лица со интелектуална попреченост од ЈУ Специјален Завод Демир Капија, во с. Корешница - Општина Демир Капија

Vrsta ugovora
Radovi
Datum objave
11.02.19
Vrsta objave:
Tender (sve procedure)
 
 
Mjesto isporuke:
 • Preuzmi
 • Print
 • Bilješke
  Morate biti prijavljeni kako biste mogli spremiti bilješke.
 • Proslijedi
  Neispravan e-mail E-mail je uspješno poslan
 • Prijevod
Opis:
Изведување на градежни работи за адаптација на простор за Станбена единица за организирано живеење со поддршка за лица со интелектуална попреченост од ЈУ Специјален Завод Демир Капија, во с. Корешница - Општина Демир Капија
Registrirajte se sada za 7-dnevni besplatni test i omogućite si pristup ovom i mnogim drugim tenderima iz Vaše branše!

Zašto tenderi.hr?

 • Individualizirane pretrage

 • Najopširnija baza tendera u Hrvatskoj

 • Osobni agent za korisničku podršku -
  čak i za vrijeme besplatnog testiranja!

 • Dnevna dostava novih tendera

Moja registracija

Pogledajte slične tendere

Naslov Rok
Изведување на градежни работи за реконструкција, адаптација и реновирање на постоечки простор на детска градинка објект Калинка, нас.Железара во Општина Гази Баба 04.03.19
Изведување на градежни работи за адаптација на простор за детска градинка во Општина Чешиново Облешево 05.03.19
Изведување на градежни работи за реконструкција со адаптација на детска градинка во Општина Демир Капија. 11.03.19
Изведување на градежни работи за реконструкција на Центар за лица жртви на семејно насилство во Општина Гази Баба 04.03.19
НАБАВКА НА УСЛУГИ – ПРЕВОЗ НА КОРИСНИЦИ ЗГРИЖЕНИ ВО ОДДЕЛОТ „ДНЕВЕН ЦЕНТАР ЗА ЛИЦА СО МЕНТАЛНА ИЛИ ТЕЛЕСНА ПОПРЕЧЕНОСТ“ - БЕРОВО 25.02.19
јавна набавка на градежни работи за (фарбање и крпење) на објекти кои се утврдени како објекти од значење за општина Кавадарци 27.02.19
Осигурување на правната одговорност кон трети лица за штети на имот, телесна повреда и смртен случај, кои произлегуваат од дејноста при изведување на услугите за контрола на воздушниот сообраќај(за делот на инструменталните процедури за летање за аеродром 20.02.19
стоки- доручек со/без напивка, вечера со/без напивка и исхрана за лица од 0 до 12 месеци и др. стоки 11.03.19
Изведување на градежни работи (демонтажа на постоечка внатрешна столарија, изработка, транспорт и монтажа на ПВЦ столарија) во простории во КПУ Затвор Битола 28.10.20
Изведување на градежни работи за изградба на објект на детска градинка во Општина Брвеница. 12.03.19