Feedback
I.D.: 34546119

Изготвување на проект за санација на затворачите на брана Отовица

Vrsta ugovora
Usluge
Datum objave
14.03.19
Vrsta objave:
Tender (sve procedure)
 
 
Mjesto isporuke:
 • Preuzmi
 • Print
 • Bilješke
  Morate biti prijavljeni kako biste mogli spremiti bilješke.
 • Proslijedi
  Neispravan e-mail E-mail je uspješno poslan
 • Prijevod
Opis:
Изготвување на проект за санација на затворачите на брана Отовица
Registrirajte se sada za 7-dnevni besplatni test i omogućite si pristup ovom i mnogim drugim tenderima iz Vaše branše!

Zašto tenderi.hr?

 • Individualizirane pretrage

 • Najopširnija baza tendera u Hrvatskoj

 • Osobni agent za korisničku podršku -
  čak i za vrijeme besplatnog testiranja!

 • Dnevna dostava novih tendera

Moja registracija

Pogledajte slične tendere

Naslov Rok
Изработка на студии за анализа-регистрација на силни земјотреси за брана Лисиче и брана Отовица 25.03.19
Геодетски мерења на брана Лисиче при минимално и максимално ниво на водата (две мерења) и на брана Отовица (едно мерење) со изработка на елаборати 28.03.19
,, Изработка на ПРОЕКТНА ДОКУМЕНТАЦИЈА за изградба на ДИСТРИБУТИВНА ГАСОВОДНА МРЕЖА ВО ГРАД ПРИЛЕП, на ниво на: ПРОЕКТ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА ИДЕЕН проект ОСНОВЕН проект и РЕВИЗИЈА на ПРОЕКТНАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА ,, 25.03.19
Изработка на инфраструктурен проект за измена и дополна на проектот за инфраструктура со сите фази за бул. Св. Климент Охридски од пред раскрсница со ул. Илинден до раскрсница со бул. Никола Карев и бул. Македонско – Косовска бригада со денивелиран кружен 02.05.19
Лепила и материјали за санација на гумени транспортни ленти за ПЕ Рудници РЕК Битола 27.03.19
Интегрирана имплементација на предлог мерките предвидени со техничката документација за санација и ревитализација на чинарот на плоштад „ЧИНАР“(втора објава) 21.03.19
Набавка на градежно занаетчиски работи за адаптација и опремување на центри „Една Точка за услуги" според изработен проект 02.04.19
,, Изработка на ревизија на сообраќаен проект за траен или времен режим на сообраќај на територијата на Општина Битола“ 21.03.19
Изработка на Основен сообраќаен проект за утврдување на режим на сообраќај на ул. Кемал Сејфула на потег од крстосница со ул. Џон Кенеди до крстосница со бул. Босна и Херцеговина во Скопје, со обезбедување на ревизија 25.03.19
Изработка на основен ревидиран проект за реконструкција и адаптација на административниот простор на СЕП 05.04.19