Feedback
I.D.: 33756609

Интегрирана имплементација на предлог мерките предвидени со техничката документација за санација и ревитализација на чинарот на плоштад „ЧИНАР“

Vrsta ugovora
Radovi
Datum objave
11.02.19
Vrsta objave:
Tender (sve procedure)
 
 
Mjesto isporuke:
 • Preuzmi
 • Print
 • Bilješke
  Morate biti prijavljeni kako biste mogli spremiti bilješke.
 • Proslijedi
  Neispravan e-mail E-mail je uspješno poslan
 • Prijevod
Opis:
Интегрирана имплементација на предлог мерките предвидени со техничката документација за санација и ревитализација на чинарот на плоштад „ЧИНАР“
Registrirajte se sada za 7-dnevni besplatni test i omogućite si pristup ovom i mnogim drugim tenderima iz Vaše branše!

Zašto tenderi.hr?

 • Individualizirane pretrage

 • Najopširnija baza tendera u Hrvatskoj

 • Osobni agent za korisničku podršku -
  čak i za vrijeme besplatnog testiranja!

 • Dnevna dostava novih tendera

Moja registracija

Pogledajte slične tendere

Naslov Rok
Набавка и имплементација на систем за паметно осветлување и платформа за дигитален град 13.05.19
Работи за санација на армирано-бетонски плашт на разладна кула 2 и замена на азбест цементните елементи на росиштето на разладната кула на Блок 2 со нови еколошки материјали,РЕК Битола 06.05.19
Реконструкција и санација на локални патишта и улици оштетени при изградба на фекална канализација 18.04.19
Тековно одржување на улици и локални патишта на територија на Општина Крива Паланка (санација,тампонирање и асфалтирање ,крпење на ударни дупки ,чистење на одрони и свлечишта,заштита на косини ,изведба и чистење на пропусти и канали и др.) 18.04.19
Реконстукција и санација иконзервација на објектот Чифте амам-Скопје 18.04.19
Адаптација, санација и реновирање на вториот кат на објектот на библиотеката „Браќа Миладиновци“ Скопје 19.04.19
Реконструкција и санација на ударни дупки и јавни површини изработени од асфалт 18.04.19
Санација и изградба на водоводни и канализациони мрежи и пробивање на улици за период од 1 година 19.04.19
Санација на електрична инсталација и заземјување. 19.04.19
Изработка на проектна документација со вклучена ревизија, услуги за геодетски работи и изработка на урбанистички елаборати 18.04.19