Feedback
I.D.: 34546117

Крајни прекинувачи, индуктивни сонди, струјни претворувачи за ПЕ Термолектрани, РЕК Битола

Vrsta ugovora
Roba
Datum objave
14.03.19
Vrsta objave:
Tender (sve procedure)
 
 
Mjesto isporuke:
 • Preuzmi
 • Print
 • Bilješke
  Morate biti prijavljeni kako biste mogli spremiti bilješke.
 • Proslijedi
  Neispravan e-mail E-mail je uspješno poslan
 • Prijevod
Opis:
Крајни прекинувачи, индуктивни сонди, струјни претворувачи за ПЕ Термолектрани, РЕК Битола
Registrirajte se sada za 7-dnevni besplatni test i omogućite si pristup ovom i mnogim drugim tenderima iz Vaše branše!

Zašto tenderi.hr?

 • Individualizirane pretrage

 • Najopširnija baza tendera u Hrvatskoj

 • Osobni agent za korisničku podršku -
  čak i za vrijeme besplatnog testiranja!

 • Dnevna dostava novih tendera

Moja registracija

Pogledajte slične tendere

Naslov Rok
Лепила и материјали за санација на гумени транспортни ленти за ПЕ Рудници РЕК Битола 27.03.19
Услуга од чистење на хемиски талози од јама за неутрализација во ХПВ за ПЕ Термоелектрани РЕК Битола 22.03.19
Сервис на апарат за одредување вода во масло КФ756, за ПЕ Термоелектрани РЕК Битола 20.03.19
Медицински материјали (канили, гастрични сонди, кеси за урина, аспирациони катетри, тубуси, фоли катетри, нелатон катетри, абдоминален дрен, фластер, скалпели, конекторни црева, вакум пумпи, хируршки четки, фолии, екг електроди , ракавици , облоги и друг 28.03.19
Надворешна ревизија на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност во делот на имплементација на ЕУ програмата „Ераз¬мус+“ во пе¬рио-дот од 01.01.2018 до 31.12.2018 25.03.19
Коругирани ПЕ цевки за канализација со нивни спојни елементи 03.04.19
Јавна набавка за ископ на ров за дистрибутивен гасовод и враќање во првобитна состојба, положување и заварување на ПЕ цевки и црева 08.04.19
Сервис и баждарење на ваги за РЕК Битола 20.03.19
Резервни делови за камиони ФАП, за Рудници РЕК Битола 25.03.19
Долен строј за машини, за Рудници РЕК Битола 03.04.19