Koristite browser koji nije podržan
Feedback


Izvješća o javnim nadmetanjima

Bolje znanje. Mudrije odluke.


Usluga dostave izvješća o javnim nadmetanjima (Tender Report Service) pomaže Vam brže razumjeti koji tender pruža najveće moguće izglede za pobjedu, koje strategije određivanja cijena vaši konkurenti primjenjuju ili kakvi tenderi će biti objavljeni u idućim mjesecima.
 

Izvješće o konkurenciji i cijenama
Povezujući tendere i obavijesti o sklopljenim ugovorima, vrednujući podatke s obje strane, uz vizualizaciju činjenica putem grafikona i pivot tablica, razumjet ćete svoju konkurenciju kao nikada do sada!          

 • Bolje upoznajte politiku određivanja cijena vaših konkurenata.
 • Brže i jednostavnije odlučite treba li se nadmetati na nekom tenderu.
 • Utvrdite kolika će vas cijena učiniti konkurentnijima.        
 • Saznajte koji naručitelji se uklapaju u vaš model određivanja cijena.


Izvješće o tržištu
Znate li koliko se tendera objavljuje u vašoj branši godišnje? Koliko je veliko tržište? Tko su najvažniji igrači na tom tržištu? Izvješće o tržištu odgovara na takva pitanja i pomaže Vam na nekoliko područja:

 • Saznajte koliki je vaš prodajni potencijal u javnom sektoru.
 • Planirate svoje resurse kako biste povećali svoj tržišni udio.
 • Podržite svoj prodajni tim s kontaktima najvažnijih kupaca, informacijama o količinama koje se obično naručuju i sličnim podacima.
 • Donosite (kvalitetnije) odluke o mogućnostima ulaženja na nova tržišta.


Izvješće o prodajnim tragovima
Naše izvješće o prodajnim tragovima direktno podržava vaš prodajni tim donoseći mu imena i kontakte javnih naručitelja i privatnih tvrtki kojima će uskoro biti potreban vaš proizvod ili usluga:          

 • Novi tenderi za usluge koji se očekuju u dolazećim mjesecima.
 • Pobjednici na tenderima koji trebaju vašu tvrtku kao podugovaratelja ili dobavljača materijala, opreme ili posebnih usluga.         
 • Naručitelji za koje se, na temelju njihove povijesti naručivanja, očekuje da će uskoro kupovati određene proizvode.


Izvješće na zahtjev
Imate specifično pitanje na koje se može odgovoriti samo s podacima iz tendera i iz obavijesti o sklopljenim ugovorima? Trošite previše dragocjenog vremena izrađujući statistike ili procjenjujući podatke umjesto da ga posvetite izradi kvalitetnije ponude? Kontaktirajte nas kako bismo razgovarali o tome na koji način Vam možemo pružiti podršku!

Zahvaljujući velikoj količini podataka koje obrađujemo, u mogućnosti smo kreirati izvješća s najrelevantnijim podacima za vašu tvrtku. Izrađujemo izvješća prilagođena vašim potrebama s podacima koji će vas staviti jedan korak ispred konkurencije.


 

 
Ako želite primiti uzorak izvješća ili želite saznati više o mogućnostima koje Vam pružamo, upišite svoje kontakt podatke.

Popunjavanjem i slanjem obrasca prihvaćate da Vas kontaktiramo emailom ili telefonom kako bismo od Vas dobili sve potrebne informacije, te kako bismo Vam mogli poslati tražene podatke i ponudu. Za više detalja pogledajte Obavijest o privatnosti.