Koristite browser koji nije podržan
Feedback

O nama

Naša misija:
Pružiti najopsežniju bazu tendera
uz visoko kvalitetnu brigu za korisnike.

Naša ambicija u tvrtci Tenderi doo je pomoći Vam u osvajanju tendera. Dok Vi nudite konkurentne proizvode i usluge, mi pronalazimo nove poslovne prilike za Vas. Na taj način Vi se možete fokusirati na prodaju.
 

Ovo je naš recept za Vaš uspjeh:
Najopsežnija baza tendera + individualni profili pretrage + visoka kvaliteta korisničke podrške
= Primate samo one tendere koji odgovaraju Vašim potrebama.

 

Naša priča


Tenderi.hr pokrenuti su 2004. godine kao dio Tender Service Groupe. Iz našeg ureda u Zagrebu, zahvaljujući našem profesionalnom timu, pružamo personaliziranu korisničku podršku putem telefona i emaila.

"Tender Service Group" započela je s radom 2004. godine otvaranjem ureda u Slovačkoj i u Češkoj Republici, a povodom proširenja Europske Unije. Međutim, naša povijest seže do 2001. godine kada je naša prethodna tvrtka pokrenula joint venture sa službenim glasilom u Austriji. Sve od tada za cilj imamo olakšavanje pristupa javnim ugovorima svim poduzećima bez obzira na njihovu branšu i povećanje transparentnosti javne nabave.

TSG nudi svoje usluge u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Austriji, Njemačkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Češkoj Republici, Mađarskoj, Švicarskoj, Španjolskoj, Grčkoj, Rumunjskoj i Bugarskoj. Od 2016. godine također nudimo naše usluge i u Latinskoj Americi putem naše tvrtke u Kolumbiji, i planiramo uvođenje još nekoliko lokalnih tvrtki na tom području u bližoj budućnosti.

Odlična suradnja unutar grupe i činjenica da smo na tržištu već više od 15 godina, daju nam veliko iskustvo u prikupljanju i pružanju informacija o javnoj nabavi i omogućavaju nam da doista nudimo kompletnu uslugu.

S više od 100 zaposlenih, uslužujemo deset tisuća tvrtki i prikupljamo više od 4 milijuna tenderskih objava godišnje. Zahvaljujući ekspanziji grupe, naši korisnici mogu koristiti tendere iz cijele Europe i imati korisničku podršku na vlastitom jeziku u svojoj zemlji.

Chart-HR
 

Zašto baš mi?


S  obzirom da internet omogućava puno šire i brže širenje informacija, Tender Service pomaže vašoj tvrtki uštedjeti vrijeme prikupljajući sve potrebne informacije i šaljući personalizirane emailove samo s tenderima izabranima za Vas.
 

  Najopsežnija baza tendera

Najveća prednost naše usluge je dnevno praćenje više desetaka tisuća izvora informacija javnih nadmetanja što TSG čini najvećim izvorom informacija o javnoj nabavi u Europi. 

 • Ušteda vremena i novca putem centraliziranog pristupa velikom broju izvora informacija diljem Europe.
 • Uvijek aktualne informacije, uključujući dokumentaciju za nadmetanje, radi svakodnevnog pregleda izvora informacija.
 • Ažuriranje dokumentacije za nadmetanje na originalnom tenderu.
 • Dostupni tenderi iz gotovo svih branši.
 

  Personalizirani profili pretrage - u skladu s Vašim potrebama

Profili pretrage izrađeni po mjeri umjesto pregledavanja nefleksibilnih kategorija podataka – to je način na koji možete dobiti najviše od naše baze tendera:

 • Fleksibilne postavke pretrage: s ključnim riječima, CPV kodovima, multi-level kombinacijama ili isključivanjima  riječi i fleksibilnim filterima koji se lako koriste – naša sofisticirana tehnologija pretrage tendera podržava vrlo individualiziranu pretragu.
 • Fino podešavanje od strane naše stručne korisnička podrške: recite nam koji su Vaši zahtjevi i mi ćemo izraditi profil pretrage koji odgovara Vašim potrebama.
 

  Eksport u XLS

S ovom opcijom možete eksportirati Vaše pretrage u XLS formatu.

Prednosti:

 • Snimajte svoje pretrage u najpopularnijem formatu.
 • Sortirajte, filtrirajte i slažite Vaše vlastite liste tendera.
 

 Izvješća i analize javnih nadmetanja

Informacije koje dostavljamo u obliku izvješća o javnim nadmetanjima pomoći će Vam u boljem razumijevanju koji tender pruža najveću mogućnost dobivanja ugovora, koja je vaša pozicija na tržištu, koji će tenderi biti objavljeni u dolazećim mjesecima, itd.

 • Saznajte strategiju određivanja cijena svakog konkurenta
 • Upoznajte tržište: veličinu, najbitnije igrače, tržišne udjele
 • Prepoznajte tendere koji pružaju najveće mogućnosti
 • Uštedite vrijeme uz izvješća krojena prema vašim potrebama
 

  Odlična korisnička podrška

Samo kroz direktni razgovor s našim korisnicima možemo razumjeti konkretne zahtjeve i potrebe naših korisnika i pružiti im točno odgovarajuće tendere.

 • Osobni agent korisničke podrške: Vaš osobni agent korisničke podrške kreirat će Vam profil(e) pretrage i odgovoriti na pitanja u vezi pretraživanja baze, preuzimanja natječajne dokumentacije itd.
 • Dugogodišnje iskustvo: Naš tim dugo godina radi u području javne nabave i imate mogućnost iskoristiti veliko iskustvo koje imamo bilo da ste ponuditelj, konzultant ili radite istraživanje.
 • Poznavanje raznih grana industrije kroz dugotrajne kontakte s korisnicima iz gotovo svih branši.
   

Brzo i jednostavno!

 
Baza
tendera
Osobni agent korisničke podrške Email Rast
Dnevno pregledavamo više desetaka tisuća izvora tendera. Osobni agent korisničke podrške u razgovoru s Vama definirat će detalje pretrage. Svaki dan šaljemo Vam email s novoobjavljenim nadmetanjima koja se tiču Vašeg područja interesa. Uštedite vrijeme i novac i omogućite rast Vašeg poslovanja.
 
 

Još uvijek niste uvjereni?

Pročitajte što kažu naši korisnici - ili testirajte uslugu potpuno besplatno i uvjerite se sami.

Gospodin Rusmir Agić iz tvrtke 1 klik informatička rješenja doo kaže:
"U današnjim uvjetima poslovanja, kad je vrijeme postalo najvredniji resurs, servis koji prikuplja informacije o natječajima je iznimno koristan i svrsishodan, te ga preporučam svim tvrtkama koje imaju interes nastupati na javnim natječajima. Ušteda na vremenu pri pridobivanju informacija je glavni motiv u našoj odluci da koristimo taj servis."

Više referenci pogledajte ovdje.

Ili testirajte 7 dana BESPLATNO potpunu i neograničenu uslugu i uvjerite se sami u njezine prednosti.