Koristite browser koji nije podržan
Feedback

Partneri

Partner Info-puls.hr

 Info puls doo

Info puls d.o.o. je regionalna management konzalting tvrtka i vodeća edukativna institucija na području javne nabave, EU fondova i financija.

Klijenti Info pulsa su poduzetnici iz SME sektora (malo i srednje poduzetništvo), korporacije i financijske institucije, ali i javni sektor na cijelom području Jugoistočne Europe.

Partner Mapa znanja

Mapa znanja doo

Mapa znanja je tvrtka specijalizirana za poslovne edukacije. Poslovni seminari koje organizira Mapa znanja namijenjeni su svima koji tijekom svoje profesionalne karijere žele stalno nadograđivati svoja znanja i vještine, svjesni da im samo stalno educiranje osigurava mjesto na tržištima i učvršćuje vodeće pozicije.

Poslovna edukacija koju organizira tvrtka Mapa znanja pokriva širok spektar poslovnih tema: javna nabava, komunikacija, ljudski resursi, menadžment, marketing, prodaja, financije, kontroling, pravo, EU fondovi, PR i internet, nabava, tajništvo i administracija, life coach...

Mapa znanja ima ovlaštenje za provođenje Programa izobrazbe iz područja javne nabave izdano od strane Ministarstva gospodarstva.

Partner Promogradnja

 Promogradnja.hr

Portal za gradnju i opremanje otkriva tajne i daje savjete o suvremenim, praktičnim i najboljim načinima izgradnje i opremanja. Iz palete gradevinskih ponuda i potražnji promogradnja.hr udovoljava i najzahtjevnijima te donosi novine. Koji su najnoviji trendovi u gradnji, kako biste izgradili kuću iz svojih snova potražite odmah

Logo GradimoZadar.hr

GradimoZadar.hr

GradimoZadar.hr građevinski portal i besplatan magazin namijenjen je stručnoj javnosti i građanima. Želite li kao tvrtka/obrt osnažiti svoje djelovanje na području Dalmacije, ciljani doseg gradimozadar.hr web&print izdanja pravo je mjesto za učinkovitu prezentaciju Vašeg poslovanja. Obratite nam se s povjerenjem.

Logo Webgradnja

Webgradnja doo

Pronađite sve na jednom mjestu za građenje, uređenje i opremanje interijera i eksterijera

Energetika.net

Energetika-net

Vaš prozor u svijet energije…

Partner Suvremena.hr

Suvremena.hr

Časopis Suvremena trgovina, kao jedini stručni časopis za trgovinu u nas, namijenjen je managementu u trgovini i svima koji su vezani uz struku. Ove godine slavi 40-u obljetnicu neprekidnog izlaženja.   

Partner Verlag Dashoefer

Verlag Dashöfer doo

Verlag Dashöfer d.o.o. profesionalna je izdavačka kuća za poreznu, računovodstvenu i pravnu literaturu. Tvrtka je specijalizirana za stručnu edukaciju putem internetskih portala te seminara iz područja poreza, računovodstva, prava, managementa te ostalih aktualnih tema vezanih uz poslovanje tvrtki kao što su zaštita na radu, zaštita okoliša, javna nabava, EU fondovi...           

Glavni cilj tvrtke je pružati kvalitetne i aktualne informacije, ali na razumljiv i praktičan način namijenjen svima koji se svakodnevno u svom radu susreću s računovodstvenim, poreznim i pravnim propisima.

Verlag Dashöfer d.o.o. nositelj je odobrenja izobrazbe u području javne nabave, po rješenju Ministarstva gospodarstva (klasa: UP/I-406-01/14-01/11; urbroj: 526-06-02-01/7-14-04 od 12.9.2014.), te je evidentirano u Registru nositelja programa pod rednim brojem 40.