Feedback

ESPD – Obrazac Jedinstvene europske dokumentacije o nabavi

28. lipanj 2016
Dana 14.07.2016 Verlag Dashofer u Zagrebu organizira seminar na temu obrasca jedinstvene europske dokumentacije o nabavi.

Uvod

Od 18. travnja 2016. godine, u postupcima velike vrijednosti, svi ponuditelji uz svoju ponudu naručitelju mogu dostaviti ESPD obrazac umjesto potvrda koje izdaju nadležna tijela. Naručitelji su taj obrazac dužni i prihvatiti dok će svoju sposobnosti stvarno morati dokazati onaj ponuditelj s kojim naručitelj ima namjeru sklopiti ugovor ili okvirni sporazum. Novi Zakon o javnoj nabavi čeka službeno donošenje.

Kako bi se ponuditelji na vrijeme pripremili i saznali sve potrebne informacije te tako dostavili svoju valjanu ponudu nužno je da znaju što novi zakon predviđa u okviru ESPD obrasca, kao i što zakon navodi za razloge isključenja i dokaze sposobnosti. Dobra educiranost ponuditelja garantira im ponude bez pogrešaka te veću uspješnost u postupcima javne nabave, a u isto vrijeme smanjuje troškove sudjelovanja u postupcima javne nabave.

Ciljna skupina

Ovaj seminar namjenjen je ponuditeljima i ostalim zainteresiranim osobama i skupinama kojima je potreban uvid u sve najvažnije dostave ESPD obrasca. Cilj seminara je dati razloge isključenja i dokaze sposobnosti prema novim zakonskim odredbama, kao i dati odgovore na sva pitanja polaznika.

Cijena

Cijena sudjelovanja u seminaru je 777,00 kn + PDV.
Za sve prijave izvršene do 30.06.2016 10% popusta na cijenu kotizacije seminara!

Predavači

Marijana Šperanda, savjetnica u Državnom uredu za središnju javnu nabavu gdje obavlja  sve  poslove  cjelovitog  upravljanja  nabavnim  kategorijama  iz  djelokruga  rada  ureda.
Klaudija Kralj, savjetnica u Državnom uredu za središnju javnu nabavu gdje obavlja poslove upravljanja nabavnim kategorijama iz djelokruga rada ureda.

Raspored seminara
  • 08:45-09:00 prijem i registracija polaznika
  • 09:00-11:00 obrazac, najvažniji elementi i načini postupanja
  • 11:00-11:30 pauza za kavu
  • 11:30-13:00 ESPD obrazac – razlozi isključenja i dokazi sposobnosti
Prijavu možete izvršiti putem online obrasca.

Lokacija održavanja seminara:
Verlag Dashofer
P. Šubića 42/1
10000 Zagreb

Izvor: www.seminari.hr

tenderi.hr nisu odgovorni za sadržaj povezanih stranica.