Feedback

Javna nabava: Praktična primjena Okvirnih sporazuma i središnje javne nabave

16. lipanj 2015

Tenderi.hr preporučuju seminar koji organizira Mapa znanja

Javna nabava: Praktična primjena Okvirnih sporazuma i središnje javne nabave

Seminar je namijenjen obveznicima primjene Zakona o javnoj nabavi, predstavnicima javnih naručitelja i sektorskih naručitelja (zaposlenima u državnim tijelima - ministarstvima, državnim uredima, jedinicama lokalne samouprave, ustanovama, državnim poduzećima i sl.), kao i velikim gospodarskim subjektima te srednjim i malim poduzetnicima, odnosno ponuditeljima.

Svrha seminara je na primjerima iz prakse i kroz interakciju s polaznicima na sažet i razumljiv način dati prikaz praktične primjene Okvirnih sporazuma i središnje javne nabave, njihovih prednosti i nedostataka koji se javljaju kao rezultat pripreme i provedbe postupaka javne nabave sa svrhom sklapanja okvirnih sporazuma, odnosno kod provođenja središnje javne nabave putem središnjeg tijela.

Svrha je prikazati zašto se kao naručitelj odlučiti za pripremu postupka javne nabave koji rezultira okvirnim sporazumom, odnosno, zašto se odlučiti za središnju javnu nabavu. Ovakvim odabirom naručitelj primjenjuje načelo dobrog gospodara i pruža svima jednake mogućnosti (gospodarskim subjektima), te bira optimalnu tržišnu ponudu uz ostvarenje najbolje vrijednosti za novac.

Više detalja i ončine prijava nalaze se ovdje.

Termin: 02.07.2015, Zagreb

Kotizacija: 1290,00 HRK + PDV

Predavači: Branka Filipović i Karmen Meić

tenderi.hr nisu odgovorni za sadržaj povezanih stranica.