Feedback

Mirenje na sudu i izvan suda - bolji, brži, jeftiniji i kvalitetniji način rješavanja sporova

24. veljača 2015
Svrha seminara
Svrha seminara je upoznati sudionike sa sudskom nagodbom sklopljenom u mirenju koja ne obuhvaća samo predmet spora iz kojeg su stranke došle u mirenje, već i njihove brojne druge sporne odnose, kako postojeće tako i one predviđene u budućem odnosu između stranaka, čime se brže i jeftinije, s izvjesnim rezultatom okončava sudski spor, ali i u cijelosti rješavaju sporna pitanja između stranaka bitne za njihove poslovne i ostale životne odnose te sprječava i buduće parničenje.

Namjena
Seminar je namijenjen odvjetnicima, sucima, sudskim savjetnicima, svim građanima koji žele drugi način rješavanja svojih spornih situacija osim korištenjem do sada isključivo poznatih sudskih postupaka i odluka, kao i arbitraža, ali je namijenjen i svim poslovnim subjektima i njihovoj rukovodećoj strukturi te zaposlenicima u pravnim službama radi upoznavanja istih s postojanjem bržeg i jeftinijeg načina rješavanja spornih odnosa s poslovnim partnerima i korisnicima njihovih usluga i načinom konkretnog korištenja mehanizma mirenja.

Predavač
Tanja Hučera je od 1996. sudac Općinskog građanskog suda u Zagrebu, s više od 18 godina sudačkog staža kao sudac na Parničnom odjelu istog suda. Ima više od 24 godine staža u pravosuđu, a od 01.07.2006. o godine je sudac izmiritelj u Općinskom sudu u Zagrebu, tj. u Općinskom građanskom sudu u Zagrebu s najboljim uspjehom postotka uspješno okončanih mirenja pred istim sudom.

Vrijeme i mjesto održavanja
Četvrtak, 12.3.2015. od 9:00 do 16:00, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2, Zagreb

Kotizacija
1000,00 HRK, u cijenu nije uračunat PDV.

Program i prijava
Detalje programa i prijavu pogledajte ovdje.

tenderi.hr nisu odgovorni za sadržaj povezanih stranica.