Feedback

Prakse javne nabave država članica EU - prva međunarodna konferencija o javnoj nabavi

12. travanj 2018
Pozivamo Vas na prvu međunarodnu konferenciju o javnoj nabavi koja će se održati 17. i 18. svibnja 2018. u Remisens Premium Hotel Ambasador u Opatiji.

Svrha konferencije je unapređenje primjene Zakona o javnoj nabavi te pozicioniranje i prepoznavanje javne nabave kao jednog od generatora razvoja gospodarstva Republike Hrvatske.

Tijekom konferencije javnim i sektorskim naručiteljima i ponuditeljima iz cijele Hrvatske planirano je obraćanje niza međunarodnih i domaćih stručnjaka iz relevantnih tijela u sustavu javne nabave i ponuditelja s inovativnim rješenjima.

Stručni voditelji konferencije ispred Projekt jednako razvoj d.o.o. su: Ivan Serdarušić, Ines Gruica Devčić i Stana Dolenac.

Na konferenciji Vas očekuju:
  • primjeri iz prakse članica EU
  • razmjena iskustava
  • priznati domaći stručnjaci
  • istaknuti međunarodni predavači
  • panel s predstavnicima gospodarstva
  • mogućnost interakcije s predavačima i drugim sudionicima

Više detalja o konferenciji možete pročitati na službenoj stranici te u priloženom letku.

Prijava na konferenciju vrši se putem online obrasca.

Sudionicima konferencije osigurane su posebne cijene smještaja u Remisens Premium Hotel Ambasador/Villa Ambasador do 10. svibnja 2018. Za rezervaciju smještaja potrebno je poslati popunjenu prijavnicu hotelu, prema uputama navedenim u prijavnici. Nakon isteka navedenog roka, a prema raspoloživosti, za sve sudionike vrijede redovne cijene smještaja.

tenderi.hr nisu odgovorni za sadržaj povezanih stranica.