Feedback

Tenderi iz zemalja Latinske Amerike

05. veljača 2015
Latinska Amerika nudi brojne poslovne mogućnosti europskim zemljama, posebno u području high-tech industrije. Ali i u područjima drugih grana industrije, u kojima lokalne tvrtke još nemaju dovoljno iskustva i/ili kvalitete, latino-američki naručitelji traže strane tvrtke koje bi ispunile njihove zahtjeve.

Svaki dan na našim stranicama možete pronaći oko 3000 objava iz tih zemalja. Iskoristite sada ovo more informacija koje Vam se nudi i otkrijte nove prilike za širenje poslovanja,  povežite se s lokalnim tvrtkama ili izravno sudjelujte u javnim nadmetanjima.

Direktor naše tvrtke u Španjolskoj Tender Service Spain, g. Marc Torrent, potvrđuje da je Latinska Amerika dobra destinacija za europske tvrtke radi sličnosti zakona o javnoj nabavi, otvorenog i gostoljubivog poslovnog okruženja te tradicionalno bliskih veza s Europom.

Imate li pitanja u vezi tendera iz Latinske Amerike ili ste zainteresirani za pristup istima? Kontaktirajte svog osobnog agenta korisičke podrške ili nam se obratite telefonom ili emailom (kontakt podaci se nalaze lijevo od teksta).

tenderi.hr nisu odgovorni za sadržaj povezanih stranica.