Feedback

Nova usluga dostave izvješća o javnim nadmetanjima

30. listopad 2018

Drago nam je što možemo objaviti kako vam od sada, kao rezultat razvoja u prethodnom razdoblju, osim dostave javnih nadmetanja, možemo dostavljati i izvješća o javnim nadmetanjima prilagođena vašim potrebama. Za razliku od dostave tendera, ovakva izvješća sadrže podatke obogaćene statistikama što naše korisnike dovodi jedan korak ispred konkurencije.

Znamo da je donošenje strateških odluka ključni korak u osvajanju tendera. Donošenje odluka u procesu upravljanja najbitnija je vještina potrebna za uspjeh svake organizacije, posebno kada je riječ o javnim nadmetanjima.

Za većinu tvrtki trošak sudjelovanja na nekom tenderu može biti pretjerano skup, posebno s obzirom na neizvjestan povrat uloženih sredstava. Zato je izrada i upravljanje sustavno ažuriranom bazom podataka s pouzdanim podacima o tenderima od esencijalne važnosti. Tenderi su velika prilika za većinu tvrtki, ali bez poznavanja branše mnogi sudionici, bez namjere, sabotiraju vlastitu prijavu.

Nešto u čemu većina tvrtki griješi i zbog čega su sklonije lošijim rezultatima je da im se pristup javnim nadmetanjima ne temelji na kvalitetnim podacima. Ovo je razumljivo jer, nažalost, podaci o nadmetanju jednostavno nisu u obliku koji omogućava laku analizu.

Ako ste se ikad pitali koja je vaša poziija na tržištu, tko su najbitniji igrači, koji tenderi pružaju najveću mogućnost dobivanja ugovora, koje strategije određivanja cijena koriste vaši konkurenti ili koji tenderi će biti objavljeni u dolazećim mjesecima, onda je usluga dostave izvješća usluga koju trebate.

Bez obzira da li vaša tvrtka ima odjel koji se bavi javnim nadmetanjima ili to radi jedna osoba, bez ispravnog razumijevanja tržišta vjerojatno će vas priprema dokumentacije koštati više novca i vremena, čak i gubljenja tendera, nego stjecanje potrebnih znanja za donošenje strateških odluka. 

Korelacija podataka poboljšava razumijevanje tendera i omogućava analizu potrebnu za uspješno sudjelovanje na nadmetanjima pružajući tvrtkama mogućnost da budu konkurentnije.

Kliknite na link ako želite saznati više o našoj usluzi dostave izvješća o javnim nadmetanjima.
 

tenderi.hr nisu odgovorni za sadržaj povezanih stranica.