Feedback

Rječnik

A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P R S Š T U V Z Ž sve

U

Ugovor o javnim radovima
Ugovor o javnoj nabavi čiji je predmet:
  • ili izvođenje radova, ili projektiranje i izvođenje radova, koji se odnose na jednu ili više djelatnosti navedenih u Dodatku I. Zakona o javnoj nabavi, ili
  • posao ili realizacija bilo kakvim sredstvima posla koji odgovara zahtjevima što ih je naveo naručitelj. Pojam "posao" znači rezultat gradnje ili građevinskih radova uzetih u cjelini koji je sam po sebi dovoljan da ispuni gospodarsku ili tehničku funkciju.
Ugovor o javnim uslugama
Ugovor o javnoj nabavi koji nije ugovor o javnim radovima ili ugovor o javnoj nabavi robe, a čiji su predmet usluge u smislu Dodatka II. A ili usluge u smislu Dodatka II. B Zakona o javnoj nabavi.
Ugovor o javnoj nabavi čiji su predmet i roba i usluge u smislu Dodatka II. Zakona o javnoj nabavi smatra se ugovorom o javnim uslugama ako vrijednost tih usluga prelazi vrijednost robe obuhvaćene tim ugovorom.
Ugovor o javnoj nabavi čiji su predmet usluge u smislu Dodatka II. Zakona o javnoj nabavi, a koji uključuje radove u smislu Dodatka I. toga Zakona koji su samo sporedni uz glavni predmet ugovora smatra se ugovorom o javnim uslugama.

Ugovor o javnoj nabavi
Naplatni ugovor sklopljen u pisanom obliku između jednog ili više ponuditelja i jednog ili više naručitelja i čiji je predmet nabave izvođenje radova, isporuka robe ili pružanje usluga.

Ugovor o javnoj nabavi robe
Ugovor o javnoj nabavi koji nije ugovor o javnim radovima, a čiji je predmet kupnja robe, najam robe, zakup robe, leasing sa ili bez opcije kupnje robe.

Ugovor o javnoj nabavi čiji je predmet isporuka robe, a koji kao sporedne uključuje i poslove postavljanja i instalacije, smatra se ugovorom o javnoj nabavi robe.

tenderi.hr nisu odgovorni za sadržaj povezanih stranica.