Koristite browser koji nije podržan
Feedback


Dostava tendera

Ne propustite ni jednu mogućnost za nadmetanje
 
Tender Email Alert
E-mail s novim tenderima

Uz našu uslugu dostave tendera primit ćete email poruku čim neki novi tender bude objavljen.

Attached Documents
Dokumentacija za nadmetanje
Ne trebate trošiti vrijeme tražeći i preuzimajući dokumentaciju za nadmetanje na drugim izvorima. Kod nas Vam je sva dokumentacija direktno na raspolaganju.
Awarded Tenders
Obavijesti o sklopljenim ugovorima
Primanje obavijesti o sklopljenim ugovorima iz Vaše branše omogućit će Vam da saznate koji konkurent je osvojio koji tender.
XLS Export
XLS Export
Sortirajte, filtrirajte i prilagodite liste svojih rezultata pretrage i dajte prioritet onim nadmetanjima koja predstavljaju pravu vrijednost.

 


Dostava izvješća o javnim nadetanjima

Bolje znanje. Mudrije odluke.
 
Competitor and Price
Izvješće o konkurenciji i cijenama
Uz izvješće koje povezuje podatke iz tendera i obavijesti o sklopljenim ugovorima vrednujući podatke s obje strane, razumjet ćete svoje konkurente kao nikada do sada! Saznajte više.
Sales Leads
Izvješće o prodajnim tragovima
Pruža podršku prodajnom timu doneseći im imena i kontakte javnih naručitelja i privatnih tvrtki koji će uskoro trebati vaše proizvode ili usluge. Saznajte više.
Market Report
Izvješće o tržištu
Znate li koliko je tendera objavljeno u vašoj branši u godini dana? Koliko je veliko vaše tržište? Tko su najvažniji igrači na tom tržištu? Mi možemo odgovoriti na sva ta pitanja. Saznajte više.
Daily Tender Report
Detaljno dnevno izvješće
Primajte dnevno izvješće s novoobjavljenim tenderima u xls formatu obogaćeno s najbitnijim detaljima izvađenim iz dokumentacije za nadmetanje kako biste brzo i lako identificirali tendere za koje se želite nadmetati. Saznajte više.