Obavijest o privatnosti

Ova pravila o privatnosti daju Vam informacije – na temelju “Opće uredbe o zaštiti podataka” (GDPR) – o tome koje osobne infomacije obrađujemo, zašto i na kojoj (zakonskoj) osnovi. Također, pruža Vam detalje o tome na koji načim možete stupiti u vezu s nama kako biste bili u mogućnosti, kao subjekt tih podataka, iskoristiti svoja prava.
 

O nama/ Kontrolor podataka

Tenderi doo
Kneza Mislava 10/1
10000 Zagreb
01/4893-200

E-mail adresa za pitanja i zahtjevevezane uz zaštitu podataka: privatni-podaci@tenderi.hr

 

Koje osobne podatke obrađujemo?

Obrađujemo podatke koje ste nam dali prilikom registracije na naš portal, plus IP adresu (vaše tvrtke) s koje ste kliknuli na double-opt in link za potvrdu registracije, s koje se ulogiravana na naš portal i s koje otvarate detalje tendera iz login-područja. Također, obrađujemo i podatke koje nam u tijeku našeg poslovnog odnosa dostavite, npr. broj mobilnog telefona.
NE prikupljamo nikakve posebne kategorije osobnih podataka.

 

Za koje svrhe prikupljamo određene podatke

Naša je usluga Business-to-Business informacijska usluga. Jedini način da kvalitetno pružimo svoju uslugu je ako smo Vas u mogućnosti kontaktirati - telefonom i emailom - kako bismo provjerili koji Vas tenderi interesiraju.
IP adrese se prikupljaju samo iz tehničkih i zakonskih razloga.

 

Pravna osnova za obradu Vaših osobnih podataka

 • Ako zatražite uzorak izvješća: podatke obrađujemo kako bismo poduzeli korake koji prethode sklapanju ugovora
 • Ugovorna potreba: našu uslugu Vam možemo pružiti samo ako Vas možemo kontaktirati
 • Zakonska obveza: IP adrese u trenutku klikanja na double-opt-in link (potvrda registracije) prikupljamo kako bismo mogli dokazati da je određena osoba pristala na naše uvjete i pravila o privatnosti.
 

Naš legitimni interes

 • Zaštita našeg poslovnog modela: besplatno testiranje usluge možemo pružiti samo ako smo sigurni da ista osoba ili tvrtka ne koristi mogućnost ponovne registracije kako bi više puta besplatno koristila uslugu. Stoga moramo čuvati podatke i nakon isteka besplatnog testnog perioda.
  Za vrijeme trajanja testnog perioda i kratko nakon njega, kontaktirat ćemo Vas kako bismo utvrdili da li i na koji način vaša tvrtka u budućnosti želi koristiti našu uslugu.
 • Pristajanje na naše uvjete / fer i korektna upotreba usluge: informacije o tenderima koje dostavljamo namijenjene su našim klijentima kako bi bili u mogućnosti nadmetati se na javnom nadmetanju iz njihove branše. Preuzimanje dodatnih podataka, koji uključuju i dokumentaciju za nadmetanje, s namjerom za preprodaju tuh podataka, nije dozvoljeno. Tehnički alati (npr. roboti) za prikupljanje podataka su zabranjeni jer mogu naštetiti pravilnom funkcioniranju naše platforme.
 

Dobrovoljni pristanak

Dajući nam dobrovoljni pristanak za primanje novosti o našim uslugama ili ponudau vezi naših usluga, dopuštate nam da Vam šaljemo emailove ili da vas nazovemo ako imamo nove usluge ili ideje za korištenje naših usluga za koje smatramo da su korisne za vašu tvrtku prilikom nadmetanja u javnoj nabavi. Također Vam možemo slati promotivne ponude vezane uz naše usluge. Nećemo Vam slati poruke koje nisu povezane s javnim nadmetanjima.
vi u svakom trenutku možete povući svoj pristanak i to na način da se ulogirate sa svojim korisničkim podacima i odznačite kućicu za pristanak, slanjem email poruke na info@tenderi.hr ili klikom na link za odjavu koji se nalazi na dnu svakog mašeg emaila vezanog uz pristanak koji ste nam dali.
Napominjemo: ovo se ne odnosi na email poruke, koje Vam šaljemo kao dio naše ugovorne obveze, a u kojima se nalaze novoobjavljeni tenderi. Ako želite prekinuti besplatno testiranje usluge ili želite otkazati pretplatu, pošaljite nam email na info@tenderi.hr.

 

Primatelji podataka / prijenos u treće zemlje

Ne prodajemo niti ne iznajmljujemo Vaše osobne podatke trećoj strani. Osobne podatke dijelimo samo sa subjektima koji obrađuju podatke, a koji rade u naše ime working on our behalf, tj. pružaju usluge koje su nam potrebne za naše vlastite operacije (na području knjigovodstva, marketinških usluga i rada naše internet stranice). Sa svima njima imamo ugovorni odnos koji pokriva sve mjere zaštite osobnih podataka.
Nikakve osobne podatke ne prenosimo u treće zemlja. Naša pravila o privatnosti vezana uz Google Analytics, pogledajte posebno poglavlje koje se nalazi u nastavku.

 

Google Analytics / Cookies

Koristimo anonymise-IP-tag za google Anaytics što znači da Google neće primiti Vašu punu IP adresu i bit će mu onemogućeno prepoznavanje ili korištenje detaljnog geografskog ciljanja.
Nadalje, ne koristimo remarketing opciju pa nećete primati naše oglase na temelju povijesti pretraživanja.

 

Vaša prava

Vi imate ova prava koja se tiču osobnih podataka koje obrađujemo:
 • Pravo na informiranje o osobnim podacima koje obrađujemo te o tome koliko će dugo biti čivani i s kojom namjerom
 • Pravo na ispravak podataka
 • Pravo na brisanje podataka, osim ako nije ograničeno ugovornim potrebama, pravnim razlozima ili legitimnim interesima (vidi gore)
 • Pravo na ograničavanje obrade
 • Pravo na prijenos podataka
Nadalje, imate pravo žaliti se na obradu Vaših podataka na sljedeću adresu:
Agencija za zaštitu osobnih podataka
Martićeva ulica 14
HR - 10 000 Zagreb
Tel. 00385 (0)1 4609-000
Fax. 00385 (0)1 4609-099
E-mail: azop@azop.hr
Web: www.azop.hr

Za sva pitanja slobodno nam se obratite putem emaila na adresu privatni-podaci@tenderi.hr ili na broj mobitela 091/4893-002.